Tretjina jih v avtomobilu "flirta"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iz Nemčije prihaja še ena zanimiva raziskava, v kateri so voznike in voznice spraševali, kako v avtomobilu izražajo čustva. Izsledki so pokazali, da jih kar tretjina stanje na semaforjih izkorišča za spogledovanje z drugimi voznicami oziroma vozniki. Se vam to zdi kaj znano?
Oglej si celoten članek

Nemci so imeli in še vedno imajo prav poseben odnos do avtomobilov, kar je razumljivo glede na število proizvajalcev in njihovo uspešnost. Avtomobil je prostor, v katerem izražajo čustva: kričijo, se spogledujejo in celo zaljubljajo.

Pri avtomobilski reviji AutoScout24 so naredili zanimivo raziskavo o obnašanju Nemcev v avtomobilih in prišli do naslednjih zaključkov. Kar 89 odstotkov anketirancev uživa v vožnji, 62 odstotkov se med vožnjo zabava, 27 odstotkom pa se zdi vožnja sproščujoča. Kar 76 odstotkov vprašanih stres sprošča za volanom, 38 odstotkov pa jih je v avtomobilu že kričalo, ali pa na glas izrekalo kletvice.

Zanimiv podatek je tudi, da kar 31 odstotkov Nemk in Nemcev čakanje na zeleno luč na semaforjih ali ob zastojih izkoristi za spogledovanje z drugimi udeleženci v prometu. Mladi do 30 let gredo še dlje. Vsak tretji svojo posteljo za spolne užitke zamenja z avtomobilom, nasploh pa se vsak šesti Nemec in Nemka ljubi v avtomobilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.