Avto
34 ogledov

Tretjina jih v avtomobilu "flirta"

Voznica Shutterstock
Iz Nemčije prihaja še ena zanimiva raziskava, v kateri so voznike in voznice spraševali, kako v avtomobilu izražajo čustva. Izsledki so pokazali, da jih kar tretjina stanje na semaforjih izkorišča za spogledovanje z drugimi voznicami oziroma vozniki. Se vam to zdi kaj znano?

Nemci so imeli in še vedno imajo prav poseben odnos do avtomobilov, kar je razumljivo glede na število proizvajalcev in njihovo uspešnost. Avtomobil je prostor, v katerem izražajo čustva: kričijo, se spogledujejo in celo zaljubljajo.

Pri avtomobilski reviji AutoScout24 so naredili zanimivo raziskavo o obnašanju Nemcev v avtomobilih in prišli do naslednjih zaključkov. Kar 89 odstotkov anketirancev uživa v vožnji, 62 odstotkov se med vožnjo zabava, 27 odstotkom pa se zdi vožnja sproščujoča. Kar 76 odstotkov vprašanih stres sprošča za volanom, 38 odstotkov pa jih je v avtomobilu že kričalo, ali pa na glas izrekalo kletvice.

Zanimiv podatek je tudi, da kar 31 odstotkov Nemk in Nemcev čakanje na zeleno luč na semaforjih ali ob zastojih izkoristi za spogledovanje z drugimi udeleženci v prometu. Mladi do 30 let gredo še dlje. Vsak tretji svojo posteljo za spolne užitke zamenja z avtomobilom, nasploh pa se vsak šesti Nemec in Nemka ljubi v avtomobilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.