Twingo z V6 motorjem

Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept Foto: Renault Renault twin´run concept
Potem, ko je Renault aprila predstavil dve konceptni vozili (twin’Z in twizy renault sport F1), so Francozi zdaj v Monaku promovirali še eno študijo - renault twin´run.
Oglej si celoten članek

Potrjeno je tisto, o čemer se je do sedaj govorilo neuradno - renault twin´run concept ima sredinsko nameščeni motor in pogon na zadnji kolesi. Za pogon je zadolžen 3,5-litrski V6 motor iz megana trophy s 320 konjskimi močmi pri 6800 vrt./min. in 380 navora pri 4850 vrt./min., moč pa se na asfalt prenaša s pomočjo SADEV šeststopenjskega sekvenčnega menjalnika.

Koncept tehta vsega 950 kilogramov, pospešek od 0 do 100 km/h je 4,5 sekunde, najvišja hitrost pa 250 km/h. Dvosed, ki v dolžino meri 368 centimetrov, v širino 175 centimetrov in v širino 148 centimetrov, pozornost privlači z modro aplina barvo, 18-palčnimi kolesi, LED svetili, zadnjim strešnim spojlerjem, LSD diferencialom, sparco športnimi sedeži, 5,5-palčnim zaslonom v notranjosti, ...

Twin´run concept najavlja videz prihodnje generacije renault twinga, ki na trg prihaja prihodnje leto, izdelovali pa ga bodo v Revozu v Novem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.