Uradno: Mitsubishi v Evropo vrača zastavonošo!

Foto: Mitsubishi
Foto: Mitsubishi
Mitsubishi Motors bo nadgrajeval svojo modelno paleto v smeri, ki mu bo zagotavljala prisotnost v ključnih segmentih z elektrificiranimi modeli prilagojenimi za Evropo.
Oglej si celoten članek

Iz Mitsubishi Motors so sporočili, da bo leta 2024 v Evropi spet na voljo zastavonoša outlander PHEV. Priključno hibridni (PHEV) športni terenec razreda D bo oblikovan za evropski trg. Zasnovan bo na podlagi druge generacije PHEV sistema z dvojnim motorjem, 4x4 pogonom in SAWC sistemom.

Vodi 2 znamki Ženske razmišljajo drugače, tudi v avtomobilskem poslu

»Lansiranje novega outlander PHEV-a potrjuje Mitsubishijevo obvezo do evropskega trga, prav tako pa tudi predstavlja pomemben korak in ponoven vstop v evropski D-SUV segment«, so besede Franka Krola, predsednika in CEO Mitsubishi Motors Evropa.

Foto: Mitsubishi Mitsubishi outlander PHEV

Avto Tale prezgodaj preminuli terenec bi praznoval štirideseti rojstni dan

Outlander je v treh predhodnih generacijah outlanderja od leta 2003 naprej dosegel prodajo več kot pol milijona vozil v Evropi. To bo četrta generacija, Japonci pa trdijo, da bo s svojim večkrat nagrajenim dizajnom in tehnologijo popeljal znamko na nov nivo na evropskem trgu.

Izmerili smo Kateri mestni avto je najbolj uporaben?

Zunanjost novinca bo izražala značilni oblikovalski stil Mitsubishi Motorsa, vključno z dobro znanim dinamičnim ščitom (Dynamic Shield) spredaj ter unikatnim Hexaguard Horizon dizajnom zadaj so za zdaj sporočili iz Mitsubishi Motors.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.