Avto
1974 ogledov

Uradno: Mitsubishi v Evropo vrača zastavonošo!

Mitsubishi outlander PHEV Mitsubishi
Mitsubishi Motors bo nadgrajeval svojo modelno paleto v smeri, ki mu bo zagotavljala prisotnost v ključnih segmentih z elektrificiranimi modeli prilagojenimi za Evropo.

Iz Mitsubishi Motors so sporočili, da bo leta 2024 v Evropi spet na voljo zastavonoša outlander PHEV. Priključno hibridni (PHEV) športni terenec razreda D bo oblikovan za evropski trg. Zasnovan bo na podlagi druge generacije PHEV sistema z dvojnim motorjem, 4x4 pogonom in SAWC sistemom.

Romana Rosnaky, AC Mobil Vodi 2 znamki Avto Ženske razmišljajo drugače, tudi v avtomobilskem poslu

»Lansiranje novega outlander PHEV-a potrjuje Mitsubishijevo obvezo do evropskega trga, prav tako pa tudi predstavlja pomemben korak in ponoven vstop v evropski D-SUV segment«, so besede Franka Krola, predsednika in CEO Mitsubishi Motors Evropa.

Mitsubishi outlander PHEV | Avtor: Mitsubishi Mitsubishi

mitsubishi pajero Avto Tale prezgodaj preminuli terenec bi praznoval štirideseti rojstni dan

Outlander je v treh predhodnih generacijah outlanderja od leta 2003 naprej dosegel prodajo več kot pol milijona vozil v Evropi. To bo četrta generacija, Japonci pa trdijo, da bo s svojim večkrat nagrajenim dizajnom in tehnologijo popeljal znamko na nov nivo na evropskem trgu.

PRIMA test B kombilimuzine Izmerili smo Avto Kateri mestni avto je najbolj uporaben?

Zunanjost novinca bo izražala značilni oblikovalski stil Mitsubishi Motorsa, vključno z dobro znanim dinamičnim ščitom (Dynamic Shield) spredaj ter unikatnim Hexaguard Horizon dizajnom zadaj so za zdaj sporočili iz Mitsubishi Motors.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.