Usher razkril strupeni A 45 AMG

Foto: Reuters Usher in Zetsche Foto: Reuters Usher in Zetsche Foto: Reuters Usher in Zetsche Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz A45 AMG Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz A45 AMG Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz A45 AMG Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz A45 AMG Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz A45 AMG
Pri Mercedesu v Ženevi ne predstavljajo novo generacijo razreda A, ki so jo ob ženevskem jezeru razkrili natanko pred letom dni, a so ob razkritju športne različico A 45 AMG vseeno pritegnili veliko pozornosti.
Oglej si celoten članek

Pri Mercedes-Benzu v Ženevi predstavljajo nov modela CLA in prenovljeni razred E, a je bilo najbolj vroče ob predstavitvi športne AMG izvedenke njihovega najmanjšega modela.

Lani jim je novi razred A pomagal predstaviti nemški nogometni selektor Joachim Low, letos pa so za promocijo športne različice A 45 AMG aktivirali kar slavnega ameriškega nagrajenega pevca Usherja. Z grammyjem nagrajeni pevec je novinca v mercedesovi paleti razkril skupaj s prvim človekom Daimlerja Dieterjem Zetschejem.

A je prvi mercedes z oznako AMG, ki ima pod motornim pokrovom štirivaljni agregat. Dvolitrski motor premore 265 kilovatov moči (360 KM) in 450 Nm navora, moč pa na cesto prenaša s pomočjo sedemstopenjskega AMG speedshift menjalnika z dvojno sklopko. Pogon je na vsa štiri kolesa. Z mesta do 100 km/h pospeši v 4,6 sekunde, najvišja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:23 5. Marec 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kretenov ki delajo pri žurnalu. Uredništvo zurnal24.si.

  • 11:06 5. Marec 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kršenja pravil komentiranja. Uredništvo zurnal24.si.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.