V Podčetrtku cestna oznaka, da te kap

Foto: Bralec Grega Parkirišče za invalide Foto: Bralec Žurnala24 parkiranje pred invalidi
Občina v Podčetrtku želi zgledno skrbeti za invalidne voznike, zato je pred njeno stavbo zanje rezerviran poseben parkirni prostor. A kdor je ustvarjal talno označbo, očitno ni natančno vedel, kaj sploh hoče narisati.
Oglej si celoten članek

Bralec Grega nam je poslal fotografijo, ki jo je, kot pravi, posnel pred občino v Podčetrtku. Mojster za talne označbe je imel očitno slab dan, saj je narisan znak bolj podoben jahaču tako imenovanega penny-farthinga, kolesa z velikim prednjim kolesom, kot pa osebi na invalidskem vozičku.

Pod črto pa je seveda še vedno najpomembnejše, da ostali vozniki označbo spoštujejo in začrtani prostor vedno prepustijo tistim, ki ga zaradi gibalne omejenosti zelo cenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:42 24. September 2012.

    tipično slovensko oznake lahko riše vsak se večji problem pa so znaki ki jih lahk postavlja vsak priseljenec ki ima …

  • 15:26 24. September 2012.

    Nikogar ne vidim, da bi ležal zraven oznake, torej le ni tako hudo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.