V ponedeljek spet tehnični pregledi in del javnega prevoza

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
S ponedeljkom ponovno tehnični pregledi in nekatere oblike javnega linijskega prevoza.
Oglej si celoten članek

Vlada je odločila, da bo s ponedeljkom ponovno dovoljeno opravljanje tehničnih pregledov in ostalih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Bodo pa morali v delavnicah izvajati vse preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa.

Slovenija Novi podatki: Prvi primer zabeležili tudi v teh dveh občinah

Še vedno pa do 17. maja ne bodo smele delovati šole vožnje in pooblaščene organizacije s področja voznikov neposredno z uporabniki. Veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil, se v vsakem primeru podaljšuje do 19. junija letos.

V vozilu največ tretjina potnikov

Prav tako so s ponedeljkom odpravili prepoved za nekatere oblike javnega linijskega prevoza, ki jih organizirajo gospodarski subjekti za prevoz zaposlenih na delovno mesto.

Slovenija Učiteljem poslali navodila, kako ocenjevati

A bo lahko v vozilu največ tretjina potnikov od tega, kolikor je registriranih sedežev. Potniki bodo morali nositi masko, pred vstopom v vozilo pa si bodo morali razkužiti roke.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.