V teh avtih boste najbolj varni

Foto: Euro NCAP
Foto: Euro NCAP
Najbolj varni avta leta 2017!
Oglej si celoten članek

Organizacija Euro NCAP je objavila seznam najbolj varnih avtomobilov, ki so jih testirali leta 2017. Skupaj so razčetverili skoraj 70 različnih modelov, kar je največ v 20 letni zgodovini programa, ki je pomagal bistveno izboljšati zavedanje o pomenu varnih avtov tako pri potrošnikih kot proizvajalcih. 

EuroNCAP EuroNCAP podelil 0 zvezdic za varnost priljubljenemu avtomobilu med Slovenci

Absolutni zmagovalec leta 2017 med modeli je volvo XC60, ki ga odlikuje izjemna zaščita za odrasle potnike in izjemen rezultat pri asistenčnih sistemih, odličen je tudi pri varovanju otroških potnikov in pešcev. 

Najbolj varna znamka vozil pa je bil lani Volkswagen, saj ima med zmagovalci v kategorijah kar tri svoje modele.

Najboljši po kategorijah:

Prestižni: VW arteon 
Veliki SUV: volvo XC60
Mali SUV: VW T-roc
Mali: VW polo
Mali MPV: opel crossland X
Mali družinski: subaru XV in subaru impreza

Foto: Saša Despot Volkswagen arteon Foto: Saša Despot Volvo XC60

Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Saša Despot Volkswagen Polo Foto: Saša Despot Opel crossland X Foto: Gregor Prebil Subaru impreza

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.