Verjetno rekord v najdaljšem parkiranju

Neka voznica si je vbila v glavo, da bo bočno parkirala, pa naj se zgodi karkoli. Vmes je odklonila pomoč in poskrbela za pol ure dolgo predstavo, v kateri je uživala vsa ulica.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je pred dnevi v irskem Belfastu. Na prvi pogled nič posebnega - dovolj veliko parkirno mesto, ne prevelik avtomobil ... A ni in ni šlo. Kot je v komentarju ob posnetku pripisal avtor, je po 15 minutah eden od gledalcev skušal pomagati, a ga je voznica zavrnila z besedami, da ima vse pod kontrolo.

Šele takrat so pričeli snemati dogajanje in posneli še za 15 minut "materiala", v katerem ne manjka čudnih manevrov, majhnih trkov in veliko razmišljanja. Končno se je voznica le vdala in sprejela pomoč, nakar je ob bučnem navijanju publike vse steklo dokaj zlahka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:27 29. April 2013.

    joooooooooj spet cvetka,skoraj se iz casov osvincenega bencina...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.