Video: Čelno treščil v policista

Neki Čeh je bil dovolj nespameten, da je šel na nepreglednem delu ceste čez polno črto prehitevat tovornjak. Nasproti sta v tistem trenutku pripeljala nič hudega sluteča policista. Nadaljevanje je posnela kamera v njunem avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Posledice nesreče niso znane, očitno pa sta jo predvsem policista zaradi svoje prisebne reakcije, ko sta še pravi čas sunkovito zavrla in tako zmanjšala hitrost pred trkom, kar dobro odnesla. Vsakršno izgovarjanje prekrškarja v smislu "čez cesto mi je stekla srna" je seveda spričo videodokaza odveč.

Po ogledu videa ne pozabite izbrati še svoje favorite v naši akciji Žurnalov avto leta. Se boste vi domov odpeljali z novim avtomobillom?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.