Video: En, dva, tri, verižno trčenje se zgodi

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ali tudi vi vozite tako, kot ta dva povzročitelja?
Oglej si celoten članek

Z Madžarske prihaja poučen video iz resničnega sveta, kako pomembna je varnostna razdalja in spremljanje prometa. Pri tem je treba gledati dlje od vozila, ki vozi pred nami. 

Posnetek je star dva tedna in prihaja z avtoceste A1. Mogoče je videti, da kar nekaj vozil na levem pasu ni držalo varnostne razdalje in je "tiščalo" drug v drugega. Ko je eno od vozil zaradi zgostitve spredaj pritisnilo na zavoro, se je začelo. 

Najprej je naletel en avto. Kombi za njim je še pravočasno zavrl, tega pa ni uspelo vozniku športnega avta. Nabil se je v zadek kombija in tudi ta končal dodobra razbit. Dva trka v parih sekundah iz istega razloga: varnostna razdalja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:30 2. Avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od …

  • 08:54 2. Avgust 2022.

    Vsi pozabljate, da je na AC treba še opazovat promet za sabo. Če imaš gay idota za sabo ( ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.