Avto
8924 ogledov

Video: En, dva, tri, verižno trčenje se zgodi

Avtocestna policija radar merilnik merjenje hitrosti varnostna razdalja Anže Petkovšek
Ali tudi vi vozite tako, kot ta dva povzročitelja?

Z Madžarske prihaja poučen video iz resničnega sveta, kako pomembna je varnostna razdalja in spremljanje prometa. Pri tem je treba gledati dlje od vozila, ki vozi pred nami. 

Posnetek je star dva tedna in prihaja z avtoceste A1. Mogoče je videti, da kar nekaj vozil na levem pasu ni držalo varnostne razdalje in je "tiščalo" drug v drugega. Ko je eno od vozil zaradi zgostitve spredaj pritisnilo na zavoro, se je začelo. 

Najprej je naletel en avto. Kombi za njim je še pravočasno zavrl, tega pa ni uspelo vozniku športnega avta. Nabil se je v zadek kombija in tudi ta končal dodobra razbit. Dva trka v parih sekundah iz istega razloga: varnostna razdalja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ruth_Fortier 11:30 02.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informaacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • zdrej 08:54 02.avgust 2022.

    Vsi pozabljate, da je na AC treba še opazovat promet za sabo. Če imaš gay idota za sabo ( ko ima za tabo premalo varnostno), povečaš svojo, za voljo sebe na koncu koncev.