Video: Harley-davidson jo je po avtocesti maširal brez voznika

Foto: Youtube/Justin Gregory
Foto: Youtube/Justin Gregory
Video harley-davidsona, ki brez voznika vozi po ameriški avtocesti, deluje prav strašljivo. Na delu vendarle niso bili duhovi, pa tudi o prvem avtonomnem motorju še ni govora.
Oglej si celoten članek

Voznik avtomobila Justin Gregory je na Youtubu objavil video iz avtoceste pri mestu Belton v ameriški zvezni državi Teksas. Na njem je vidno, kako skrajno levo tik ob betonski ogradi čisto mirno vozi harley davidson, na katerem pa sploh ni voznika. 

Gregory je pojasnil, da je imel motorist nesrečo, a se je ob tem motor postavil spet na kolesa in pod plinom ter še vedno v prestavi odpeljal naprej po ravnini, pri čemer mu je betonska ograja nudila nekakšno oporo.

Tako je vozil več kot tri kilometre daleč (dve milji), šele takrat je naletel na izbočen del na ograji in se prevrnil. Njegov lastnik naj bi menda dobro okreval. Na koncu koncev torej vendarle racionalna razlaga neracionalnega dogodka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.