Avto
68 ogledov

Video: Harley-davidson jo je po avtocesti maširal brez voznika

Harley davidson Youtube/Justin Gregory
Video harley-davidsona, ki brez voznika vozi po ameriški avtocesti, deluje prav strašljivo. Na delu vendarle niso bili duhovi, pa tudi o prvem avtonomnem motorju še ni govora.

Voznik avtomobila Justin Gregory je na Youtubu objavil video iz avtoceste pri mestu Belton v ameriški zvezni državi Teksas. Na njem je vidno, kako skrajno levo tik ob betonski ogradi čisto mirno vozi harley davidson, na katerem pa sploh ni voznika. 

Gregory je pojasnil, da je imel motorist nesrečo, a se je ob tem motor postavil spet na kolesa in pod plinom ter še vedno v prestavi odpeljal naprej po ravnini, pri čemer mu je betonska ograja nudila nekakšno oporo.

Tako je vozil več kot tri kilometre daleč (dve milji), šele takrat je naletel na izbočen del na ograji in se prevrnil. Njegov lastnik naj bi menda dobro okreval. Na koncu koncev torej vendarle racionalna razlaga neracionalnega dogodka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.