Video: na odlagališču uničili popolnoma novega focusa RS

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Je to mogoče?!
Oglej si celoten članek

Če bi izbirali pet najbolj markantnih in najboljših "ljudskih" avtov zadnjih treh let, je ford focus RS gotovo na podijumu. 

To je nenazadnje ugotavljal tudi naš test ford focusa RS, njegovih hrupnih 257 kilovatov in 4x4 pogona. 

Test: focus RS Ford focus RS ali kako v en avto spraviti toliko zveri

Zato pravega ljubitelja avtov gotovo zaboli, ko vidi prizor, kako velikanske klešče delovnega stroja brez milosti zarežejo v nebeško modro karoserijo nedotaknjenega focusa RS in ga odnesejo v kontejner. Ista usoda pa že čaka karavanskega focusa ST.

xxx

Edina razlaga, s katero se lahko sedaj tolažimo, je, da gre verjetno za predprodukcijska vozila, ki so izdelana zgolj za promocijske namene in jih sploh ne bi bilo mogoče registrirati za vožnjo po cesti. 

dezurni@zurnal24.si

Omejena serija RS Focus RS v omejeni seriji neomejeno nad ovinke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:54 10. December 2017.

    Bolj kot model avta me moti to, da ni opaziti nobene razgradnje in reciklaže materialov. Človek bi pričakoval, da se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.