Video: Najlepši del avtosalonov

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Med lepši del avtomobilskih salonov sodijo lepe hostese, ki ob bleščečih štirikolesnikih obiskovalcem ponujajo vabljive poglede.
Oglej si celoten članek
Za gledanje te vsebine potrebuješ Flash Player.

Dolgonoge lepotice v visokih petah dodajo avtomobilskim salonom še dodaten čar. Moški so si lahko ob pogledih na mična dekleta v Ženevi tudi letos zares napasli oči. Da pa ne bi bile videti le lepe, so hostese tudi strokovno podkovane.

Postavne lepotice so kot iz rokava stresle vse podatke o jeklenih zapeljivcih, ki so jih predstavljale. Delo na avtomobilskem sejmu so opisale kot zabavno in hkrati zelo naporno. Pred sejmom so imele tečaj, kjer so jih v štirih dneh naučili vse podrobnosti o avtomobilih, ki so jih krasile. Poziranje je hkrati priložnost za lastno reklamo. Tudi bogatih kupcev dragih avtomobilov ni manjkalo. Padale so celo ženitne ponudbe, če ne te, pa vsaj tiste poslovne narave. Koliko so zaslužile, ostaja skrivnost. Na lastne oči smo se prepričali, da je denar krvavo zaslužen, saj ni kar tako po devet ur na dan stati v čevljih z visokimi petami in biti nasmejan.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.