"Sranje!"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Voznik tovornjaka se ni menil za opozorila drugih voznikov. Nato se je zgodilo tole ...
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je v četrtek proti večeru na avtocestnem obroču v okolici Houstona v ameriški zvezni državi Teksas. Voznik vlačilca s prikolico za razsuti tovor ("kiper") ni opazil, da se mu je med vožnjo dvignila ploščad visoko v zrak. Drugi vozniki so ga skušali še pravi čas opozoriti na nevarnost, a se ni pustil motiti, vse dokler se ni zataknilo, dobesedno. "Sranje," je ob tem izustil sopotnik v vozilu, ki je videl, kaj se bo zgodilo, medtem ko se je zaradi vožnje preblizu tovornjaka tudi njegovo vozilo znašlo v nevarnosti, da ga bo zmečkalo padajoče železje obvestilnega portala.

 

xxx

Še precej huje pa bi se morda izteklo, če bi tovornjak treščil v prihajajoči nadvoz. Stanje voznika v prevrnjenem vlačilcu ni znano, je poročal ABC13.com.

Avto Transit je lahko najbolj opazen slovenski kombi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:20 25. Avgust 2017.

    star posnetek že par mesecev,sicer prvič prikazan tukaj na z24.si

  • 11:14 25. Avgust 2017.

    Šipo ima razbito, kamion ni spustil prikolice, kaos na cestah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.