Video: Ruski generali se že šopirijo v ruskem "rolls-royceu"

Foto: Youtube Foto: Youtube Foto: Youtube Foto: Youtube
Ruski predsednik Vladimir Putin je končno dobil svojo novo igračko.
Oglej si celoten članek

Na Rdečem trgu v Moskvi so pred kratkim posneli dva zakamuflirana aurusa kabrioleta. Zdaj so ga Rusi pokazali tudi povsem odkritega.

Avto Tako se "očisti ulica" za Vladimirja Putina

Dva luksuzna kabrioleta, aurus je pravzaprav ruska različica rolls-roycev, so razkrili na pripravah za vojno parado, s katerim bodo Rusi obeležili dan zmage nad fašizmom v Drugi svetovni vojni.

Foto: Youtube

Zadeli na lotu Putinov prvi avtomobil

Pri Aurusu niso izdali kaj veliko o kabrioletu, je pa jasno, da je bližnji sorodnik limuzine senat. Kabriolet ima dvoje dolgih bočnih vrat, za dva centimetra pa naj bi bil nižji od limuzine. Tako kot limuzino senat kabriolet poganja V8 motor, ki razvije 440 kilovatov moči (598 KM) in 880 Nm navora. Moč se na vsa štiri kolesa prenaša s pomočjo devetstopenjskega samodejnega menjalnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:46 28. April 2019.

    Vojaške parade in razkazovanje orožja v 21. stoletju? Rusi so kot kaže 20 let za luno, kot Angleži s pravljičnimi …

  • ode
    18:44 27. April 2019.

    Tudi Volga je bila nekakšna kopija ameriškega Chevroleta.

  • 18:13 27. April 2019.

    Motor in menjalnik ter 90% drugih komponent je zahodnih ker jih rusi se doooolgo ne bodo sposobni narediti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.