Vision X nakazal malo atraktivno škodo

Foto: Škoda
Foto: Škoda
Škoda bo na avtosalonu v Ženevi predstavila koncept, ki bo osnova za njenega malega križanca.
Oglej si celoten članek

Škoda Vision X je ime koncepta, ki bo manjši brat karoqa in kot tak drugi nadomestek za nekdanjega yetija. Hkrati bo to konkurent seatu aroni in podobnim, okoli 4,2 metra dolgim križancem.

Češka vroča žemljica Slovenci ponoreli za češkim avtom, ki ga v živo sploh še niso videli!

Prva skica napoveduje, da bo naslednja škoda veliko povzela po obeh bratih karoqu in kodiaqu, med večdelnimi svetili pa še posebej izstopa ozek pas na stiku med masko in pokrovom motorja. 

Notranjost je zelo čista, bolj verjetno pa je, da bo imel serijski avto znotraj podoben izgled kot sorodniki.

Foto: Škoda Škoda vision X

Koncept bo do serijske proizvodnje izgubil marsikateri vpadljivi kos opreme, gotovo pa ga bodo poganjali enaki motorji, kot že arono in VW T-roca. V mislih imajo tudi hibridni pogon, kar bo precejšnja novost pri Škodi. 

V deželi mafije Sedaj je jasno, zakaj so morali umoriti yetija

Kako se bo prihodnja škoda imenovala, še ni jasno. Znamka je v preteklosti zaščitila imeni "amiq" in "anuq", vendar po drugi strani teži k temu, da bi se ime pričelo na črko "k" in končalo na "q".

Foto: Škoda Škoda vision X

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.