Voditelj se poslavlja od oddaje Top Gear

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Chris Evans se poslavlja od oddaje Top Gear po le eni sezoni. Voditelja čaka tudi srečanje s policijo.
Oglej si celoten članek

"Dal sem vse od sebe, a včasih to ni dovolj. Mislim, da je moj odhod najboljša stvar, ki jo lahko naredim za oddajo," je v izjavi dejal Chris Evans. Skupaj z Mattom LeBlancom sta vodila letošnjo sezono priljubljene avtomobilistične serije Top Gear, ki pa je bila z vidika gledanosti eno veliko razočaranje. 

Perry McCarthy, prvi Stig, je za BBC dejal: "Žalostno za Chrisa, a sam sem takšno odločitev pričakoval, čeprav ne tako hitro. Prepričan sem bil, da se bo Chris umaknil. Chris je zelo priljubljen radijski in televizijski voditelj, a se ni ravno zlil s to oddajo in ne z njenimi gledalci. Najbrž je malo boleče, ker je naletel na tak odziv, vendar pa menim, da ne bi želel nadaljevati . No, jaz ne bi hotel nadaljevati, če bi name ves čas letele kritike."

Evans se je pridružil ekipi ustvarjalcev oddaje, potem ko so se pri BBC lani junija razšli z Jeremyjem Clarksonom, Richardom Hammondom in Jamesom Mayjem. Naslednjo sezono naj bi začeli snemati že septembra in kot poroča BBC News, naj bi preostala ekipa na čelu z LeBlancom sodelovala pri njenem nastajanju. 

Črni oblaki se zgrinjajo nad Evansom

Policija je potrdila, da preiskujejo navedbe, da naj bi Evans v devetdestih spolno nadlegoval neko žensko. Domnevna žrtev je dogodek prijavila sredi maja. Ali ga bodo zaslišali, še ni znano. Voditelj pa je obtožbe že zanikal. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.