Avto
70 ogledov

Voditelj se poslavlja od oddaje Top Gear

Top Gear Profimedias
Chris Evans se poslavlja od oddaje Top Gear po le eni sezoni. Voditelja čaka tudi srečanje s policijo.

"Dal sem vse od sebe, a včasih to ni dovolj. Mislim, da je moj odhod najboljša stvar, ki jo lahko naredim za oddajo," je v izjavi dejal Chris Evans. Skupaj z Mattom LeBlancom sta vodila letošnjo sezono priljubljene avtomobilistične serije Top Gear, ki pa je bila z vidika gledanosti eno veliko razočaranje. 

Perry McCarthy, prvi Stig, je za BBC dejal: "Žalostno za Chrisa, a sam sem takšno odločitev pričakoval, čeprav ne tako hitro. Prepričan sem bil, da se bo Chris umaknil. Chris je zelo priljubljen radijski in televizijski voditelj, a se ni ravno zlil s to oddajo in ne z njenimi gledalci. Najbrž je malo boleče, ker je naletel na tak odziv, vendar pa menim, da ne bi želel nadaljevati . No, jaz ne bi hotel nadaljevati, če bi name ves čas letele kritike."

Evans se je pridružil ekipi ustvarjalcev oddaje, potem ko so se pri BBC lani junija razšli z Jeremyjem Clarksonom, Richardom Hammondom in Jamesom Mayjem. Naslednjo sezono naj bi začeli snemati že septembra in kot poroča BBC News, naj bi preostala ekipa na čelu z LeBlancom sodelovala pri njenem nastajanju. 

Črni oblaki se zgrinjajo nad Evansom

Policija je potrdila, da preiskujejo navedbe, da naj bi Evans v devetdestih spolno nadlegoval neko žensko. Domnevna žrtev je dogodek prijavila sredi maja. Ali ga bodo zaslišali, še ni znano. Voditelj pa je obtožbe že zanikal. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.