"Vojna" med Londončani in superavtomobili

V Londonu obstaja skupina ljudi, ki sovraži lastnike zmogljivih športnih avtomobilov, ki imajo po večini arabske tablice.
Oglej si celoten članek

Super športnih avtomobilov z zmogljivimi pogonskimi agregati na londonskih ulicah kar mrgoli.

Pogosto vzvišeni lastniki dragih avtomobilov gredo v nos skupini ljudi, ki so jim že pred časom napovedali vojno in jim nagajajo na najrazličnejše načine. Na spletnih portalih je objavljenih že več videov. Pred mesecem dni so v voznico ferrarija 458 spider metali jajca, zadnji video (zgoraj) pa prikazuje kolesarja, ki je namenoma zaprl pot vozniku lamborghini aventadorja in pred njim vozil zelo počasi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.