Volanovci za izboljšanje prometne varnosti

Foto: Volan Zeleni volan Foto: Volan Zeleni volan Foto: Volan Zeleni volan Foto: Volan Zeleni volan Foto: Volan Zeleni volan Foto: Volan Zeleni volan Foto: Volan Zeleni volan
Družbeno koristno. V Novi Gorici se je to soboto odvilo prvo predtekmovanje v okviru projekta Zeleni Volan, s katerim pri avtomobilistični oddaji Volan že tretje leto skrbijo za izboljšanje varnosti v cestnem prometu in zviševanje znanja slovenskih voznikov.
Oglej si celoten članek

Na prvem dogodku so inštruktorji pripravili zanimiv poligon, v katerem so lahko tekmovalci pomerili v spretnostni vožnji in preverili, kakšno je njihovo znanje glede parkiranja in mrtvih kotov. V tekmovanju pa so kot redni gosti nakupovalnega centra, kjer se je odvijalo tekmovanje, sodelovali tudi številni Italijani.

Najboljši štirje tekmovalci so se nato podali na ceste z dvema enakima škodama rapid, da so pokazali še svoje znanje v ekonomični vožnji. Naslednje predtekmovanje bo 30. marca v Novem mestu, za sodelovanje pa se lahko prijavite na internetni strani Volan.si ali na dan tekmovanja na sami prireditvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.