Volkswagen presenetil z novim malim SUV

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Volkswagen razkriva prve obrise novega športnega SUV-coupéja, ki bo na trg prišel ob koncu letošnjega leta.
Oglej si celoten članek

Volkswagen je pokazal prve skice modela taigo. Gre za športnega križanca, ki bo razširil ponudbo SUV-jev v segmentu malih avtomobilov, hkrati pa v segmentu malih avtomobilov do zdaj uvaja novost, saj gre za model tipa CUV (Crossover Utility Vehicle) s povišanim sedežnim položajem in obenem s športno kupejevsko silhueto.

Foto: Volkswagen Volkswagen taigo

Avto VW izdal nekaj informacij o novem amaroku

Pri Volkswagnu pravijo, da stavijo na dinamičen dizajn, poleg tega prinaša številne asistenčne sisteme in sodobne povezljivostne rešitve. Na trg bo prišel z motorji TSI, serijskimi LED-žarometi, sodobnim konceptom upravljanja, popolnoma digitaliziranimi instrumenti in številnimi asistenčnimi sistemi. 

Foto: Volkswagen Volkswagen taigo

Test ID.3: Volkswagnov revolucionar

Taigo sicer temelji na uspešnem brazilskem modelu nivus, za evropski trg pa ga bodo proizvajali v španski tovarni Pamplona. Novi CUV bodo predstavili poleti, prihod na trg pa je predviden proti koncu leta 2021.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.