Volvo z obliko na noge dvignil kritike

Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe Foto: Volvo Volvo concept XC coupe
Volvo bo na avtosalonu v Detroitu predstavil dvovratni, štirisedežni koncept s katerim najavlja bližnji prihod in obliko novih športnih terenskih vozil.
Oglej si celoten članek

Volvo je na spletu pokazal uradne fotografije koncepta poimenovanega XC coupe, ki je narejen na novi SPA platformi, ki bo v prihodnje služila za izdelavo modelov višjega razreda.

Vozilo je postavljeno na velika, 21-palčna platišča, nova je oblika sprednje maske, dobil je LED sprednja svetla in napreden Sensus Connected Touch infotainment sistem.

Volvo je z drzno obliko omenjenega koncepta že pred časom ob predstavitvi prvih skic dvignil na noge kritike, ki so bili v svojih izjavah zelo pozitivni. XC coupé je prva od treh oblikovalskih študij, ki združuje prepoznaven moderen skandinavski oblikovalski slog in vrhunsko varnsot. To bo vodilo Volvove strategije v prihodnje.

Novi agregati

V Detroitu bo Volvo predstavili tudi novo generacijo dvolitrskih štirivaljnih motorjev. Gre za bencinske agregate z razponom moči od 140 do 302 konjskih moči in dizelske motorje od 120 do 230 konjskih moči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.