Volvova druga seksi študija

Foto: Volvo Volvo XC coupe Foto: Volvo Volvo XC coupe Foto: Volvo Volvo koncept
Volvo je predstavil prve fotografije koncepta XC, po katerem se bodo zgledovali prihodnji švedi.
Oglej si celoten članek

Po zelo odmevni študiji concept coupe na frankfurtskem salonu bodo pri Volvu na začetku prihodnjega leta javnosti predstavili že drugo od treh izhodišč povsem novega oblikovalskega jezika pod vodstvom Thomasa Ingenlatha

Tokrat študija nosi ime XC coupe, kar daje vedeti, da z njim merijo na izgled svojih prihodnjih suvovskih vozil in morda karavanov. Vidnih je kar nekaj zelo zanimivih elementov. Medtem ko so prednja svetila in sploh nos na moč podobna prvemu konceptu in bodo očitno v podobni obliki krasila tudi serijske avtomobile, je zelo zanimiva ukrivljenost zadnjih svetil, saj se tradicionalna Volvova guba sedaj razširja še proti notranjosti zadnjih vrat. 

Ob januarski premieri pa bo koncept razkril še kopico novosti, predvsem kako so si pregovorno varni švedi zamislili inkorporacijo svojih najnaprednejših tehnologij v novo arhitekturo izdelave SPA. To si bodo delili prihodnji volvi, poganjali pa jih bodo le še štirivaljni motorji. Prav verjetno bo prvi avtomobil, ki se bo zgledoval po XC coupeju, novi XC90, ki prihaja spomladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.