Voznika pretepli pred ženo in hčerko

Iz New Yorka v ZDA prihaja šokanten videoposnetek, ki prikazuje skupino motoristov, ki je na Manhattnu napadla voznika črnega range roverja.
Oglej si celoten članek

Newyorški policisti so aretirali dva moška, ki sta razbila steklo prestižnega terenca ter pred očmi dveletne hčerke in žene s pestmi obračunala z voznikom luksuznega suva.

Napad je posnela kamera, tiskovna agencija Reuters pa piše, da je skupina motoristov upočasnjevala vožnjo in zaustavila promet. V nekem trenutku je črni range rover pospešil in zrušil enega od motoristov. Skupina motoristov se je podala v lov za voznikom športnega terenca in ga po nekaj kilometrih preganjanja zaustavila. Voznika so skozi razbito steklo izvlekli iz avtomobila in ga pretepli, zaradi česar je moral v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:55 3. Oktober 2013.

    Tega posnetka mi na tej strani ne odpre, sem pa gledal ta isti posnetek na eni drugi spletni strani. Voznika …

  • 19:24 2. Oktober 2013.

    Sam pištolo pa strel v glavo!!!<br />Tud v Sloveniji nam skoz žugajo naj pazimo na motoriste na cesti.<br />Se pravi …

  • 15:24 2. Oktober 2013.

    Toliko motoristov na kupu je bilo, ker so imeli organiziran shod, kar se je v lepem vremenu pogosto dogajalo. Policija …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.