Avto
15 ogledov

Voznika pretepli pred ženo in hčerko

Motoristi napadejo voznika suva Youtube
Iz New Yorka v ZDA prihaja šokanten videoposnetek, ki prikazuje skupino motoristov, ki je na Manhattnu napadla voznika črnega range roverja.

Newyorški policisti so aretirali dva moška, ki sta razbila steklo prestižnega terenca ter pred očmi dveletne hčerke in žene s pestmi obračunala z voznikom luksuznega suva.

Napad je posnela kamera, tiskovna agencija Reuters pa piše, da je skupina motoristov upočasnjevala vožnjo in zaustavila promet. V nekem trenutku je črni range rover pospešil in zrušil enega od motoristov. Skupina motoristov se je podala v lov za voznikom športnega terenca in ga po nekaj kilometrih preganjanja zaustavila. Voznika so skozi razbito steklo izvlekli iz avtomobila in ga pretepli, zaradi česar je moral v bolnišnico.

Komentarjev 7
  • waiki 16:55 03.oktober 2013.

    Tega posnetka mi na tej strani ne odpre, sem pa gledal ta isti posnetek na eni drugi spletni strani. Voznika tega range roverja dohitijo motoristi in ko ga eden izmed njih prehiti se zaplete v pogovor z drugim motoristom in ...prikaži več posledično zmanjša hitrost pred džipom, nakar ga ta oplazi s sprednjim delom po zadnji pnevmatiki, ostali mu začnejo groziti, jim zbeži zbije še par motoristov, ga zasledujejo in vmes že skoraj enkrat ustavijo, jim spet uide in zbije še enga, nato pa pade voznik v zastoj na izvozu, tam mu pa začnejo razbijati po šipi in mu jo razbijejo, potem je pa konec posnetka

  • lukaz 19:24 02.oktober 2013.

    Sam pištolo pa strel v glavo!!!Tud v Sloveniji nam skoz žugajo naj pazimo na motoriste na cesti.Se pravi miljon avtomobiloistov mora paziti na 10 000 norcov.Jat sem za štirikratne kazni za motoriste. Nisem še videl motorista, ki ...prikaži več bi vozil po predpisih. Polna črte, prevelika hitrost, prerivanje v gužvi. Po mojem mnenju je za 99 % nesreč v katerih so udeleženi motoristi so si sami krivi.Kaj pa tišijo po lokalnih cestah!

  • Poss 15:24 02.oktober 2013.

    Toliko motoristov na kupu je bilo, ker so imeli organiziran shod, kar se je v lepem vremenu pogosto dogajalo. Policija jim je nastavila barikade, da niso mogli zaustaviti prometa v Manhatnu, zato so se odpravili v okolico in začeli zapirat ...prikaži več cesto, da lahko potem po prazni cesti norijo in izvajajo akrobacije. Voznik s terencem se je znašel sredi in verjetno v taki množici gledal malo v ogledalo, malo čez okno, pred njim so pa motoristi začeli bremzat in je enega spregledal ter ga povozil. Med begom je klical tudi policijo, ki pa ima navodila naj teh zborovanj ne preganja, saj je v primeru policijskih lovljenj večja možnost za to, da nastradajo nedolžni (motoristi z neregistriranimi tablicami bežijo tudi po pločnikih če je treba). Preberite si več na kakšnih ameriških straneh, v slo je glavni cilj objava videa in "škrbina" od članka...