Vstopnico za AMZS spa prejmejo ...

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sobota bo v AMZS centru varne vožnje na Vranskem posvečena voznicam - članicam AMZS. Trem izžrebankam, ki so pravilno odgovorile na zastavljeno vprašnje, smo podelili vstopnico na sobotni dogodek, s seboj pa bodo lahko pripeljale tudi prijateljico.
Oglej si celoten članek

Tudi letošnji dogodek bo minil v znamenju druženja in spoznavanja z vrlinami varne vožnje, tako v teoriji, kot na poligonu varne vožnje.

Voznice bodo lahko s pomočjo inštruktorjev preizkusile najsodobnejši poligon v Sloveniji, na sproščen način preverile in izpilile svoje vozniško znanje v varni, varčni in terenski vožnji, organizirana bo tudi adrenalinska vožnja na stezi za karting. Poleg spoznavanja področja prometne varnosti, pa se bodo ženske na Vranskem lahko prepustile razvajanju strokovnjakov s področja zdravja, mode in lepote.

Organiziran bo modni bazar, organizator za vse udeležence pripravlja posebno presenečenje. Poskrbljeno bo tudi za varstvo najmlajših, v sklopu katerega se bodo tudi sami lahko preizkusili v osnovah vožnje z električnimi avtomobilčki in trial motorji.

Dobitnice nagrade so:

Maja Benčina
Doroteja Anžel
Andreja Starc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.