Yugo negativec tudi v risanki

Foto: Pixar
Foto: Pixar
Legendarni "yugo" se je vrnil na veliko sceno, tokrat v animacijski svet filma. Jugo je bil v vlogi negativca eden od likov v animiranem risanem filmu Avtomobili 2.
Oglej si celoten članek

V nadaljevanju popularne animirane uspešnice Avtomobili 2, ki je nastala v sodelovanju med Disneyjem in Pixarjem je jugo v eni od vlog uprizoril zli lik, ki so ga razglasili za smeti in ga izključili iz mednarodne dirke.

To pa ni bilo prvič, da je bil yugo prikazan v fimu. Yugo velja za enega od bolj "priljubljenih" avtomobilov v svetu filma, predvsem Američani pa so ga vedno prikazali na zelo šaljiv način, o njem pa napisali nešteto šal. Ena od njih je bila: "Zakaj gredo lastniki yuga v raj? Zato, ker so v peklu že bili." Američani so šli še dalje in yuga razglasili za najslabši avtomobil vseh časov. Srbski mediji so tudi po animiranem filmu Avtomobili 2 nekoliko povzdignili glas, ker je bil yugo predstavljen, kot negativec, a ob tem zapisali, da so tega že navajeni, saj srbski filmski irgalci pogosto dobivajo vloge teroristov, tatov in prevarantov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.