Avto
98 ogledov

Yugo negativec tudi v risanki

Jugo Pixar
Legendarni "yugo" se je vrnil na veliko sceno, tokrat v animacijski svet filma. Jugo je bil v vlogi negativca eden od likov v animiranem risanem filmu Avtomobili 2.

V nadaljevanju popularne animirane uspešnice Avtomobili 2, ki je nastala v sodelovanju med Disneyjem in Pixarjem je jugo v eni od vlog uprizoril zli lik, ki so ga razglasili za smeti in ga izključili iz mednarodne dirke.

To pa ni bilo prvič, da je bil yugo prikazan v fimu. Yugo velja za enega od bolj "priljubljenih" avtomobilov v svetu filma, predvsem Američani pa so ga vedno prikazali na zelo šaljiv način, o njem pa napisali nešteto šal. Ena od njih je bila: "Zakaj gredo lastniki yuga v raj? Zato, ker so v peklu že bili." Američani so šli še dalje in yuga razglasili za najslabši avtomobil vseh časov. Srbski mediji so tudi po animiranem filmu Avtomobili 2 nekoliko povzdignili glas, ker je bil yugo predstavljen, kot negativec, a ob tem zapisali, da so tega že navajeni, saj srbski filmski irgalci pogosto dobivajo vloge teroristov, tatov in prevarantov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.