Z aplikacijo od laika do mehanika

Podjetje Inglobe Technologies je predstavilo pametno mobilno aplikacijo ARmedia 3D Tracker. Ta bo voznikom, ki se ne spoznajo na motor in druge sklope vozila, omogočala lažje vzdrževanje svojega vozila. Še več, tudi sami bodo znali kaj popraviti.
Oglej si celoten članek

Pri Inglobe Technologies so že predstavili preizkusno različico 3D-aplikacije za mobilnik ali tablični računalnik, ki uporabniku na zaslonu prikazuje dele avtomobila ter mu svetuje, kako preveriti, ali delujejo pravilno, in kako napako morebitno odpraviti.

Aplikacija virtualno zabeleži vsak pomemben del agregata, v prikaz pa so vključeni tudi animirani prikazi, kako se preverijo ali polnijo oziroma zamenjajo razne tekočine, kot je motorno olje.

Avtorji pravijo, da gre za "potujočega mehanika". Če na cesti obstanete, ker ste ostali brez hladilne tekočine, ni treba na pomoč klicati mehanika, ampak se ob pomoči navodil aplikacije dela lotite sami in po popravilu pot nadaljujete.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:45 12. Junij 2013.

    Če na cesti obstanetš, ker si ostal brez hladilne tekočine, pomeni da verjjetno nekje pušča.<br />Malo verjetno je da imaš …

  • 08:47 12. Junij 2013.

    ideja odlična za tiste k mislijo da vejo vse ....<br />drugače pa popolen nesmisel... če nisi zmožen logično povezati katera …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.