Z varčno vožnjo do opel astre!

Foto: Žurnal24 Zmagovalec finala bo v trajno last prejel avto znamke Opel Astra ecoFLEX! (Foto:
Le še dober teden časa imate za prijavo, s katero si lahko prislužite opel astro ecoflex v trajno last. Žurnal24 in Opel iščeta najvarčnejšega voznika.
Oglej si celoten članek

Tekmovanje bo v drugi sezoni Žurnalovega varčnega voznika potekalo v šestih mesečnih tekmah po vsej Sloveniji. Januarja začnemo v Novi Gorici, sledile bodo tekme v okolici Kopra, Celja, Murske Sobote, Maribora, finale pa bo v Ljubljani. Izmed prijavljenih kandidatov bomo za vsako tekmo izžrebali po štiri tekmovalce, petega bomo izžrebali na dan same prireditve izmed gledalcev, ki se bodo udeležili dogodka, šesti pa bo VIP-gost, ki naj bo za zdaj še skrivnost. Vsak tekmovalec s seboj pripelje tudi sovoznika – navigatorja, ki je lahko kdorkoli, da je le starejši od 16 let.

Cilj tekmovanja je z enakimi avtomobili prepeljati vnaprej začrtano traso s kar najmanjšo povprečno porabo goriva znotraj določenega časa. Če bo imelo več tekmovalcev na koncu poti isto porabo, odloča najhitrejši čas. Zmagovalec posamezne tekme se avtomatično uvrsti v finale, kjer se bo potegoval za glavno nagrado – avtomobil znamke opel astra ecoFLEX, ki ga bo dobil v trajno last. Ostali zmagovalci posameznih tekem bodo nagrajeni z navigacijskimi napravami Garmin. Vsekakor zelo lepe nagrade.

Prijavite se in preverite, kako varčni ste.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

SPONZOR AKCIJE

 

 

 

SPONZOR AKCIJE

 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.