Avto
12 ogledov

Z varčno vožnjo do opel astre!

Zmagovalec finala bo v trajno last prejel avto znamke Opel Astra ecoFLEX! (Foto: Žurnal24 main
Le še dober teden časa imate za prijavo, s katero si lahko prislužite opel astro ecoflex v trajno last. Žurnal24 in Opel iščeta najvarčnejšega voznika.

Tekmovanje bo v drugi sezoni Žurnalovega varčnega voznika potekalo v šestih mesečnih tekmah po vsej Sloveniji. Januarja začnemo v Novi Gorici, sledile bodo tekme v okolici Kopra, Celja, Murske Sobote, Maribora, finale pa bo v Ljubljani. Izmed prijavljenih kandidatov bomo za vsako tekmo izžrebali po štiri tekmovalce, petega bomo izžrebali na dan same prireditve izmed gledalcev, ki se bodo udeležili dogodka, šesti pa bo VIP-gost, ki naj bo za zdaj še skrivnost. Vsak tekmovalec s seboj pripelje tudi sovoznika – navigatorja, ki je lahko kdorkoli, da je le starejši od 16 let.

Cilj tekmovanja je z enakimi avtomobili prepeljati vnaprej začrtano traso s kar najmanjšo povprečno porabo goriva znotraj določenega časa. Če bo imelo več tekmovalcev na koncu poti isto porabo, odloča najhitrejši čas. Zmagovalec posamezne tekme se avtomatično uvrsti v finale, kjer se bo potegoval za glavno nagrado – avtomobil znamke opel astra ecoFLEX, ki ga bo dobil v trajno last. Ostali zmagovalci posameznih tekem bodo nagrajeni z navigacijskimi napravami Garmin. Vsekakor zelo lepe nagrade.

Prijavite se in preverite, kako varčni ste.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

SPONZOR AKCIJE

 

 

 

SPONZOR AKCIJE

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.