Z Žurnalom do avtomobila

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Od četrtka 10. septembra do sobote 10. oktobra lahko glasujete za svoje kandidate v izboru za Žurnalov avto leta in s tem sodelujete v žrebanju za privlačno glavno nagrado, avtomobil hyundai i30.
Oglej si celoten članek
 

Kje glasovati?

Glasujete lahko tukaj.

Petnajst avtomobilov je avtomobilistična redakcija Žurnala glede na zunanjost, namembnost in specifične posebnosti uvrstila v kategorije družinski avto leta, ženski avto leta in premium avto leta. Izmed vseh finalistov bomo na zaključni prireditvi s pomočjo vaših glasov in strokovne žirije izbrali po enega zmagovalca v vsaki izmed treh kategorij. S klikom v za to določeno polje ob posameznem avtomobilu namenite svoj glas temu določenemu avtomobilu. Potrebno je oddati tri glasove – po enega v kategorijah družinski avto leta, ženski avto leta in premium avto leta.

Vsi, ki boste prispevali svoj glas za vašega favorita v vsaki kategoriji, sodelujete v žrebanju za privlačno glavno nagrado, avtomobil hyundai i30. Druga nagrada je skuter JM STAR. Tretja nagrada je mobilni telefon LG KC910 Renoir. Glasovanje na spletnem naslovu www.zurnal24.si/avtoleta, traja od 10. septembra do 10. oktobra.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.