Avto
4 ogledov

Z Žurnalom do avtomobila

1/16
Žurnal24 main
Od četrtka 10. septembra do sobote 10. oktobra lahko glasujete za svoje kandidate v izboru za Žurnalov avto leta in s tem sodelujete v žrebanju za privlačno glavno nagrado, avtomobil hyundai i30.
 

Kje glasovati?

Glasujete lahko tukaj.

Petnajst avtomobilov je avtomobilistična redakcija Žurnala glede na zunanjost, namembnost in specifične posebnosti uvrstila v kategorije družinski avto leta, ženski avto leta in premium avto leta. Izmed vseh finalistov bomo na zaključni prireditvi s pomočjo vaših glasov in strokovne žirije izbrali po enega zmagovalca v vsaki izmed treh kategorij. S klikom v za to določeno polje ob posameznem avtomobilu namenite svoj glas temu določenemu avtomobilu. Potrebno je oddati tri glasove – po enega v kategorijah družinski avto leta, ženski avto leta in premium avto leta.

Vsi, ki boste prispevali svoj glas za vašega favorita v vsaki kategoriji, sodelujete v žrebanju za privlačno glavno nagrado, avtomobil hyundai i30. Druga nagrada je skuter JM STAR. Tretja nagrada je mobilni telefon LG KC910 Renoir. Glasovanje na spletnem naslovu www.zurnal24.si/avtoleta, traja od 10. septembra do 10. oktobra.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.