Za 16.000 evrov v kožo Jamesa Bonda

Foto: avto.net
Foto: avto.net
Na spletni strani za prodajo rabljenih vozil avto.net smo zasledili zanimiv oglas za luksuzni britanski avtomobil aston martin vantage letnik 2008. Za ekskluzivno vozilo je treba odšteti 16.000 evrov, a pozor!
Oglej si celoten članek

Če bi radi na cesti izstopali, a za to ne bi radi odšteli več kot 100.000 evrov, vas bo morda zanima naslednji spletni oglas, v katerem se za 16.000 evrov prodaja luksuzni aston martin vintage, ki pa je po karambolu potreben temeljite prenove.

Če ste spretni z rokami, potem ne bi smelo biti težav, da britanskega lepotca s prostornino 4200 ccm spet spravite na cesto. Seveda pa vas bo to stalo dodatnega vložka. Na oglasu so navedeni tudi podatki o opremi, če se boste odločili za nakup, pa se boste lahko pohvalili, da vozite isto znamko vozila, kot filmski junak James Bond.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.