Zažigal luksuzna vozila

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nemški policisti so prijeli človeka, ki je iz zavisti v Berlinu zažgal več kot sto luksuznih vozil. Javnost in policisti so na začetku obtoževali politične ekstremiste, izkazalo pa se je, da za vsem stoji 27-letnik.
Oglej si celoten članek

Moški, ki je v Berlinu v nizu napadov zažgal več kot sto avtomobilov, je priznal, da je to naredil iz zavisti in frustriranosti, so v svojem sporočilu zapisali nemški policisti.

Sedemindvajsetletnik je priznal, da je v treh mesecih zažgal 67 razkošnih avtomobilov, ker je brezposeln in v dolgovih. V napadih, večinoma usmerjenih na draga vozila znamk Audi, BMW in Mercedes-Benz, je zgorelo še 35 vozil, ki so bila parkirana v bližini. "Njegov motiv ni bila politika, pač pa zavist," je priznal predstavnik policije Oliver Stepien, ki je za medije citiral besede požigalca: "Imam dolgove, živim grozno življenje. Tisti z dragimi avtomobili, ki živijo bolje, so si to zaslužili."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.