Znana slovenska cena poceni električne dacie

Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia dacia spring electric Foto: Dacia Dacia spring
Pri Dacii so objavili slovensko ceno za svoj mali električni križanec spring.
Oglej si celoten članek

Dacia želi z modelom spring električno mobilnost narediti dosegljivo vsem. Spring je mestni avtomobil z videzom športnega terenca in je povsem električen.

Foto: Dacia dacia spring electric

Avto Renault razkril velik načrt, oživlja slavni renault 5

Pri romunski znamki v lastništvu renaulta so za spring objavili doseg 230 kilometrov po WLTP (305 km po WLTP City). Jeseni prihajata verzija za posamezne kupce in različica business za podjetja in ponudnike souporabe avtomobilov, v letu 2022 pa še dostavna različica cargo z večjim tovornim prostorom. Cargo je dostavna različica springa s homologacijo N1, ki je brez klopi zadaj in ima 1.100 litrov velik tovorni prostor.

Foto: Dacia dacia spring electric

Spoznajte bigsterja Spoznajte bigsterja, večjega brata dacie duster

Dacia spring na  rednem ceniku stane najmanj 16.240 evrov, s trenutno veljavno subvencijo pri nas pa bo na voljo za 12.990 evrov (redna cena z upoštevano trenutno veljavno subvencijo). Prednaročila bodo v prodajni mreži Dacia začeli sprejemati poleti, prve dobave pa bodo jeseni.

Foto: Dacia dacia spring electric

Električna dacia Prva električna Dacia: znani so "konji" in kilometri

Serijska oprema obsega ročno klimatsko napravo, radijski sprejemnik Bluetooth, vtičnico USB, dnevne luči LED, 14-palčna platišča, prevleke iz umetnega usnja (TEP) in tkanine, električni pomik prednjih in zadnjih stekel, polnilni kabel Mode 3 za javne polnilnice, 7-palčni zaslon na dotik, kovinsko barvo ...
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.