Facebookova Zgodba direktno na Instagram

Instagram Story
Že dolgo se da Story z Instagrama neposredno objaviti še na Facebooku, kmalu pa menda kanijo omogočiti še obratno pot.
Oglej si celoten članek

Facebook je že več let lastnik Instagrama in WhatsAppa, omogoča tudi prijavo z računom na njegovi storitvi v ostali aplikaciji, zdaj pa naj bi vse troje še bolj poenotil.

Že zdaj marsikdo tisto, kar objavi na Instagramu, spusti še na Facebook, da nima dvojnega dela. To vključuje tako običajne objave kot Zgodbe. Obratno doslej ni šlo, a zdaj Facebook preizkuša opcijo, da za Story na tej platformi obkljukaš še »deli na Instagramu«. Tako bi se zgodba objavila tudi na fotografski platformi.

Možnost za zdaj vidijo le redki uporabniki, najde se jo med zasebnostnimi nastavitvami zgodbe, prva pa jo je menda opazila Jane Manchun Wong, ki je specializirana prav za iskanje skritih funkcionalnosti v aplikacijah.

Facebook je nato portalu TechCrunch potrdil, da je začel testirati funkcijo hkratnega objavljanja vsebin na več platform iz ene točke. Je pa v tej fazi to stalna nastavitev, ne tako kot v Instagramu, kjer se lahko uporabnik vsakič sproti odloči, ali bo dal objavo še na Facebook (in Twitter) ali ne. Vendar razvijalci teh storitev ves čas kaj dodajajo in odvzemajo, zato se lahko še kaj spremeni, preden bo nova možnost na voljo vseh milijonom uporabnikov.

Več tehnoloških novic in nasvetov najdeš na portalu Tehnozvezdje!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.