E-Life
79 ogledov

Facebookova Zgodba direktno na Instagram

Instagram Story
Že dolgo se da Story z Instagrama neposredno objaviti še na Facebooku, kmalu pa menda kanijo omogočiti še obratno pot.

Facebook je že več let lastnik Instagrama in WhatsAppa, omogoča tudi prijavo z računom na njegovi storitvi v ostali aplikaciji, zdaj pa naj bi vse troje še bolj poenotil.

Že zdaj marsikdo tisto, kar objavi na Instagramu, spusti še na Facebook, da nima dvojnega dela. To vključuje tako običajne objave kot Zgodbe. Obratno doslej ni šlo, a zdaj Facebook preizkuša opcijo, da za Story na tej platformi obkljukaš še »deli na Instagramu«. Tako bi se zgodba objavila tudi na fotografski platformi.

Možnost za zdaj vidijo le redki uporabniki, najde se jo med zasebnostnimi nastavitvami zgodbe, prva pa jo je menda opazila Jane Manchun Wong, ki je specializirana prav za iskanje skritih funkcionalnosti v aplikacijah.

Facebook je nato portalu TechCrunch potrdil, da je začel testirati funkcijo hkratnega objavljanja vsebin na več platform iz ene točke. Je pa v tej fazi to stalna nastavitev, ne tako kot v Instagramu, kjer se lahko uporabnik vsakič sproti odloči, ali bo dal objavo še na Facebook (in Twitter) ali ne. Vendar razvijalci teh storitev ves čas kaj dodajajo in odvzemajo, zato se lahko še kaj spremeni, preden bo nova možnost na voljo vseh milijonom uporabnikov.

Več tehnoloških novic in nasvetov najdeš na portalu Tehnozvezdje!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.