Michelinova Certificirana Prodajna Mesta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Michelin je leta 2008 pričel z novim programom za distributerje pnevmatik, v okviru katerega lahko prodajna mesta pridobijo poseben Michelinov certifikat kvalitete, ki je opremljen s posebnim logotipom.
Oglej si celoten članek

Namen Michelina je, da z novim sistemom kvalificiranja izboljša nivo storitev, ki so na voljo strankam na prodajnih mestih. Michelin zagotavlja, da certificirana prodajna mesta v vsakem primeru  popolnoma ustrezajo strogim profesionalnim zahtevam glede skrbi za stranke, tehničnega svetovanja in storitev. Med pregledi, ki se opravljajo na prodajnih mestih, se upošteva več kot 83 posameznih kriterijev, ki jih je definiralo podjetje Michelin. Prodajno mesto lahko prejme certifikat šele, ko je bil pregled prodajnega mesta, ki ga opravlja neodvisna organizacija, uspešno izveden.

V Sloveniji preglede opravlja SGS Slovenija, ki je uveljavljena neodvisna organizacija za kontrolo kvalitete in certificiranje sistemov. Veljavnost certifikata je eno leto in ga je treba na letni ravni obnavljati oz. ob vsakoletnem pregledu ustrezati strogim Michelinovim kriterijem.

Znak Certificirano Prodajno Mesto je priznanje naporov, ki ga prodajna mesta vlagajo v ponudbo kvalitetnih servisnih storitev za svoje stranke, v prijetnem delovnem okolju, z učinkovitimi delovnimi metodami, usposobljenimi sodelavci v delavnicah, ki so opremljene z najsodobnejšo opremo.

 

 

 

V Sloveniji je 17 prodajnih mest, ki so za leto 2012 pridobila certifikat. Zato, da bi kupci pnevmatik lažje identificirali ta prodajna mesta s svojo visoko strokovnostjo, so ta označena s posebnim znakom Certificirano Prodajno Mesto ob vhodu ter na svoji spletni strani, personalizirano diplomo in s posterjem obveznosti v sprejemnem prostoru.

Obiščite Michelinova certificirana prodajna mesta na spletni strani!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.