Božično drevesce poškodovalo štiri avte

Foto: arhiv Občina Jezersko Mogočno še neokrašeno drevo je padlo na javnem parkirišču na Zgornjem Jezerskem.
Foto: arhiv Občina Jezersko Mogočno še neokrašeno drevo je padlo na javnem parkirišču na Zgornjem Jezerskem.
V sinočnjih sunkih južnega vetra na Zgornjem Jezerskem je padla novoletna smreka oziroma božično drevesce, kot pravijo Jezerjani. Pri tem so bila poškodovana štiri vozila.
Oglej si celoten članek

Z občine Jezersko so nam danes pojasnili, da 12 metrov visoka smreka še ni bila okrašena. Tako kot vsako leto so jo tudi letos pred tednom dni postavili v betonski podstavek na javnem parkirišču.

"To ni bil običajen veter, ampak zelo močan sunek, ki je podrl smreko skupaj z betonskim podstavkom. Sneži pa tudi danes. Kljub tej nesreči se trudimo, da prižig luči na božičnem drevescu v Županovem kotu nasproti občinske stavbe jutri, 3. decembra, bo. Smreko bodo namreč skrajšali približno za polovico, jo postavili na isto mesto in okrasili. En del parkirišča pa bo odslej zaprt," je napovedala Mojca Markič, direktorica občinske uprave. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:32 3. December 2021.

    Za koga okrašujejo,, če bomo morali biti doma. Kaj, če bi letos raje pogledali na takšne, ki si še doma …

  • 16:35 2. December 2021.

    Novoletnih smrek in okrasitev ni, so samo božične smreke.

  • 15:25 2. December 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.