Gorenjska
9208 ogledov

Božično drevesce poškodovalo štiri avte

Novoletna smreka, božično drevesce, južni veter, poškodovani avti, Zgornje Jezersko arhiv Občina Jezersko Mogočno še neokrašeno drevo je padlo na javnem parkirišču na Zgornjem Jezerskem.
V sinočnjih sunkih južnega vetra na Zgornjem Jezerskem je padla novoletna smreka oziroma božično drevesce, kot pravijo Jezerjani. Pri tem so bila poškodovana štiri vozila.

Z občine Jezersko so nam danes pojasnili, da 12 metrov visoka smreka še ni bila okrašena. Tako kot vsako leto so jo tudi letos pred tednom dni postavili v betonski podstavek na javnem parkirišču.

"To ni bil običajen veter, ampak zelo močan sunek, ki je podrl smreko skupaj z betonskim podstavkom. Sneži pa tudi danes. Kljub tej nesreči se trudimo, da prižig luči na božičnem drevescu v Županovem kotu nasproti občinske stavbe jutri, 3. decembra, bo. Smreko bodo namreč skrajšali približno za polovico, jo postavili na isto mesto in okrasili. En del parkirišča pa bo odslej zaprt," je napovedala Mojca Markič, direktorica občinske uprave. 

Komentarjev 3
  • peter992 18:32 03.december 2021.

    Za koga okrašujejo,, če bomo morali biti doma. Kaj, če bi letos raje pogledali na takšne, ki si še doma ne bodo mogli okraševat, ali si privoščit božičnega vzdušja. To pa ne. Zato morajo skrbeti dobrodelna društva.

  • dare326 16:35 02.december 2021.

    Novoletnih smrek in okrasitev ni, so samo božične smreke.

  • Donna_Montalvo 15:25 02.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦