Dnevi domačih dobrot na Brdu pri Kranju

Foto: Marjanca Hanc
Foto: Marjanca Hanc
V Parku Brdo bo ta konec tedna največja tržnica ekoloških in drugih domačih pridelkov na Gorenjskem.
Oglej si celoten članek

V soboto, 19. septembra, od 14. do 18. ure, in v nedeljo, 20. septembra, od 10. do 16. ure, bodo na posestvu potekali Dnevi domačih dobrot. Na tržnici bo več kot 20 ponudnikov predstavljalo in prodajalo svoje izdelke. Poleg tega bodo potekale trajnostno naravnane delavnice za otroke, na Račjem otoku bo brdska kulinarična ponudba, ki ima korenine v tradicionalnih slovenskih jedeh in temelji na lokalnih sestavinah.

Vstop v park bo prost ves konec tedna. Kdor bo želel, se bo lahko brezplačno krožno popeljal po parku, pripravili bodo tudi vodene oglede parka. Dnevi domačih dobrot na Brdu so del projekta odprtih vrat Parka Brdo, ki želi približati svojo raznoliko ponudbo lokalnemu prebivalstvu. Že v petek, 18. septembra, pa bodo v Kongresnem centru Brdo organizirali pogovor na temo izzivi in priložnosti lokalne prehranske samooskrbe v letu gastronomije in predsedovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.