Doslej le 30 "neopredeljenih" iskalo pomoč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sredi februarja so v Zdravstvenem domu Kranj vzpostavili ambulanto za neopredeljene oziroma amnulanto za tiste paciente iz občin Kranj, Preddvor, Jezersko, Naklo, Šenčur in Cerklje, ki nimajo svojega osebnega zdravnika. Obisk je bil doslej precej skromen.
Oglej si celoten članek

Kot so nam pojasnili iz službe za stike z javnostjo pri Osnovnem zdravstvu Gorenjske, so od 14. februarja do včeraj, 7. marca, do 16. ure različni zdravniki v Zdravstvenem domu Kranj obravnavali 30 pacientov, ki nimajo izbranega osebnega zdravnika.

Vsi drugi zdravstveni domovi na Gorenjskem tovrstnih ambulant zaenkrat niso organizirali. V Zdravstvenem domu Škofja Loka dve zdravnici še vedno vpisujeta oziroma je tam možna izbira osebne zdravnice.

Urnik ambulante v Kranju

Ambulanta za neopredeljene v Zdravstvenem domu Kranj, ki je, kot poudarjajo, začasna rešitev, bo delovala tudi v prihodnje, v marcu je urnik naslednji:  9. in 10. marca od 14. do 17. ure, 13. marca od 9. do 12. ure, 15. in 17. marca od 14. do 17. ure, 20. marca od 9. do 12. ure, in nato še 22., 23.,28., 30. in 31. marca: vedno od 14. do 17. ure.

ZDRAVSTVO V stiski kličejo tudi Fajdigovo ambulanto ZDRAVSTVO Tudi v Kranju ambulanta za vse, ki nimajo zdravnika ZDRAVSTVO V desetih urah je prišlo devet pacientov

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.