Eden grozil z nožem, drugi z injekcijsko iglo

Foto: Profimedia Policijske luči.
Foto: Profimedia Policijske luči.
V minulih 24 urah so policisti na Gorenjskem obravnavali roparsko tatvino v Škofji Loki in rop v Kranju.
Oglej si celoten članek

Kot so navedli policisti, je neznani storilec v trgovini v Škofji Loki sinoči okoli 18.30 pristopil do blagajne in iz nje vzel denar. Zaposleni v trgovini mu je sledil, zato mu je storilec zagrozil z nožem. Neznanec je visok približno 180 centimetrov, suhe postave, oblečen je bil v zeleno bundo s kapuco na glavi. Škofjeloški policisti naprošajo morebitne priče, ki bi karkoli vedele povedati o dogodku, da pokličejo na številko 113 ali na Policijsko postajo Škofja Loka 04 50 23 700.
Kranjski policistom pa je uspelo izslediti roparja, ki je v trgovini v Kranju pristopil k blagajni in z injekcijsko iglo zagrozil blagajničarki, da jo bo zbodel, zato mu je izročila denar. Roparja so po izsleditvi pridržali, zoper njega vodijo predkazenski postopek.

Predrzna tatvina

Prekazenski postopek pa vodijo škofjeloški policisti tudi zoper dva predrzneža, ki so ju izsledili potem, ko sta iz skladišča na območju Škofje Loke odnesla material in orodje.

Risal je

Tržiški policisti od včeraj obravnavajo t. i. primer poškodovanja tuje stvari. Neznani storilec je v Bistrici pri Tržiču z barvim pršilom porisal vhodna vrata in pročelje objekta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:31 27. Januar 2023.

    Groženj z noži smo vajeni, končno nas na take grožnje privajajo že po OŠ (npr. naraščaj predsednika vrhovnega sodišča Džordževića). …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.