Gorenjska
1392 ogledov

Eden grozil z nožem, drugi z injekcijsko iglo

policija, luči Profimedia Policijske luči.
V minulih 24 urah so policisti na Gorenjskem obravnavali roparsko tatvino v Škofji Loki in rop v Kranju.

Kot so navedli policisti, je neznani storilec v trgovini v Škofji Loki sinoči okoli 18.30 pristopil do blagajne in iz nje vzel denar. Zaposleni v trgovini mu je sledil, zato mu je storilec zagrozil z nožem. Neznanec je visok približno 180 centimetrov, suhe postave, oblečen je bil v zeleno bundo s kapuco na glavi. Škofjeloški policisti naprošajo morebitne priče, ki bi karkoli vedele povedati o dogodku, da pokličejo na številko 113 ali na Policijsko postajo Škofja Loka 04 50 23 700.
Kranjski policistom pa je uspelo izslediti roparja, ki je v trgovini v Kranju pristopil k blagajni in z injekcijsko iglo zagrozil blagajničarki, da jo bo zbodel, zato mu je izročila denar. Roparja so po izsleditvi pridržali, zoper njega vodijo predkazenski postopek.

Predrzna tatvina

Prekazenski postopek pa vodijo škofjeloški policisti tudi zoper dva predrzneža, ki so ju izsledili potem, ko sta iz skladišča na območju Škofje Loke odnesla material in orodje.

Risal je

Tržiški policisti od včeraj obravnavajo t. i. primer poškodovanja tuje stvari. Neznani storilec je v Bistrici pri Tržiču z barvim pršilom porisal vhodna vrata in pročelje objekta.

Komentarjev 1
  • bobubob 12:31 27.januar 2023.

    Groženj z noži smo vajeni, končno nas na take grožnje privajajo že po OŠ (npr. naraščaj predsednika vrhovnega sodišča Džordževića). No, grožnje z iglo pa smo lahko množično spremljali pod Janševo vlado, te grožnje so se po volitvah sicer malce ...prikaži več umirile, tu in tam pa vendarle še kak beli svečenik vsiljuje svojo vero v varna cepiva. Zakaj si torej česa takega ne bi privoščil tudi običajni državljan ali migrant (kar je danes pravzaprav isto). Torej ta novica niti ni novica.