Golnik: danes odpustili zadnjega bolnika

Foto: Profimedia Minister za zdravje Janez Poklukar je doma iz Zgornjih Gorij. Od danes, 20. maja 2022, je tudi "njegova" občina Gorje brez aktivno okuženega s covidom-19.
Foto: Profimedia Minister za zdravje Janez Poklukar je doma iz Zgornjih Gorij. Od danes, 20. maja 2022, je tudi "njegova" občina Gorje brez aktivno okuženega s covidom-19.
Po podatkih Sledilnika covid-19 so danes, v petek, 20. maja, z Univerzitetne klinike Golnik odpustili še edinega bolnika, ki so ga zdravili zaradi covida.
Oglej si celoten članek

Na Gorenjskem torej zdaj (vsaj trenutno) ne zdravijo nobenega bolnika s covidom.

Kot smo že poročali, so med epidemijo bolnike s covidom zdravili tako na Golniku kot v Splošni bolnišnici Jesenice. Od sredine marca 2022 pa so ob upadanju epidemije bolnike, ki so potrebovali hospitalizacijo, z Jesenic premeščali na UK Golnik ali v UKC Ljubljana.

Tudi občina Gorje brez

Poleg občine Jezersko, ki je brez aktivno okuženih s covidom že od 12. maja, je na Gorenjskem na zemljevidu, ki ga objavlja Sledilnik covid, od danes belo obarvana tudi občina Gorje.  
V Mestni občini Kranj je 210 prebivalcev v izolaciji (osmim so včeraj na novo potrdili okužbo), medtem ko so v občini Škofja Loka 103 (šest na novo od včeraj), v občini Tržič je aktivno okuženih 55 (pet na novo od včeraj) in v občini Železniki 26 (trije na novo od včeraj).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:02 21. Maj 2022.

    FarmaMafija se pripravlja na novo sezono .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.